Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Nyugati asztrológia képes leírás - Asztrológia - csillagjegyek titkai.tlap.hu
részletek »

Nyugati asztrológia - Asztrológia - csillagjegyek titkai.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: asztrologia.tlap.hu » Nyugati asztrológia
Keresés
Találatok száma - 6 db
A házhoroszkóp

A házhoroszkóp

Születésünkkor hozott képességeinket a radix horoszkóp tartalmazza. Innen olvashatók ki életfeladataink, magunk és a környezet viszonya. A házhoroszkóp a Huber módszer technikája, amelyből megállapítható, életünk végéig - bármikor következzen az be - mennyire alakulunk át környezetünk hatására.

A jegyek csoportosítása

A jegyek csoportosítása

Az állatöv tizenkét jegyét többféleképpen is csoportosíthatjuk, skatulyázhatjuk, ha úgytetszik. Az egyes csoportokat képező elemek több tulajdonságban is megegyeznek. Az egyik csoportosítás alapja a négy őselem: tűz, föld, víz,levegő.

Az asztrológia geometriája

Az asztrológia geometriája

Ahhoz, hogy egy adott időpontnak, az egy adott földi helyre vonatkozó minőségét meg tudjuk határozni, három adatot kell pontosan meghatároznunk: Azt, hogy hol van a Földgömbön ez az adott hely, azt, hogy melyik időpontot vizsgáljuk, és azt, hogy ebben az időpontban az égi objektumok milyen látszólagos helyzetet foglalnak el az Éggömbön.

Ezotéria magazin hírek
Az új kínai holdújévhez új szerelmi horoszkóp, mely utat mutat 2014-ben párkapcsolatodban
Az új kínai holdújévhez új szerelmi... Még pár óra és elkezdődik a Ló éve. A kínai holdújév alkalmával szerelmi horoszkópot állítottunk össze, melynek időzítése nem is lehetne aktuálisabb. Sokan ismerik és hisznek a kínai horoszkópokban, melyek még a kételkedőknek is nyújtanak sok-sok értékes, megfontolandó útmutatást párkapcsolatukhoz. Patkány: A Patkány típus ebben az évben több kalandot tudhat...
Angyal tanfolyam története 2013 március 15
Angyal tanfolyam története 2013 március 15 A leírt történettel szeretném bemutatni, hogy aminek létre kell jönnie, az milyen...
A Dalai láma Prágában: az imádság nagyon fontos dolog, de a világ számára a tettek fontosabbak
A Dalai láma Prágában: az imádság... A dalai láma szerint a 20. század a vérontás és az erőszak százada volt. Az új...
Kemit en Pet - az Ég Bölcsességkönyve

Kemit en Pet - az Ég Bölcsességkönyve

Aki elemeli a lábát a földről, az nem érheti el az eget. (ismeretlen) Az asztrológia egy szent tudomány, és EGY. Persze vannak különböző ágai, és mindegyiknek megvan a maga 'legjobb' oldala, vagyis az, amire legjobban alkalmas. Nincs tehát értelme harcolni sem a modern, sem a hagyományos, sem semelyik ág ellen, vagy mellett! Az energiáinkat inkább abba fektessük, hogy amelyik ágban otthon vagyunk, azt fejlesszük, önmagunk legjobbját nyújtva, és ezzel persze önnön magunk mellett a többieket is segítve! Kellemes, önismerettel töltött látogatást kívánok!

Különbség a Humanisztikus és Nyugati Asztrológia között

Különbség a Humanisztikus és Nyugati Asztrológia között

A humanisztikus asztrológia a pszichológia és az asztrológia ötvözéséből alakult ki. A humanisztikus asztrológia a Vízöntőkor asztrológiája. A hagyományos asztrológiával szemben nem azt vizsgálja, hogy milyen az ember személyisége, hanem, hogy miként működik.

Milyenek vagyunk a Nyugati Asztrológia szerint?

Milyenek vagyunk a Nyugati Asztrológia szerint?

A nyugati asztrológia több száz éves tapasztalatokat sűrit, s így próbál általános jellemzést adni az egyes csillagképek szülötteinek általános személyiség-jegyeiről, jellemzőiről. Behatóan foglalkozik azzal is, hogy az állatövi jegyeik alapján miként kapcsolódnak egymáshoz, az egyes jegyek. Melyek azok a jegyek amelyek vonzzák egymást, s ezáltal nem kizárt, hogy a létrejövõ kapcsolatok, házasságok tartós alapokra épülnek, s melyek azok amelyek az érzelmek tartósságát lelki, jellembéli bizonytalanságok zavarhatják meg?

Tuti menü