Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Indián asztrológia képes leírás - Asztrológia - csillagjegyek titkai.tlap.hu
részletek »

Indián asztrológia - Asztrológia - csillagjegyek titkai.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: asztrologia.tlap.hu » Indián asztrológia
Keresés
Találatok száma - 3 db
Hopi indián horoszkóp

Hopi indián horoszkóp

Az indián kultúrában nagyon elterjedtek az állat szimbólumok. A Hopi indiánok úgy tartják, hogy születésünkkor egy állat védelmébe fogad minket, aki elkísér egész életünkön át. Ezt az állatot a születés időpontja jelöli ki az ember számára. - Keresd ki az alábbi táblázatból, hogy születésnapod alapján mely hopi indián szimbólum vigyázza életedet. - Vidra: Ez a kissé virgonc, kacskaringós észjárású, különc jegy nehezen jellemezhető. Egy biztos: nem tűri a szabályokat, mindig újításon töri a fejét. Újszerű gondolatai azonban nem mindig találnak elismerésre környezetében. A munkahelyeken sem feltétlenül az ő módszerét követik. Pedig ez nagy hiba, ugyanis a Vidra jegyűek ugyan nem követik a kitaposott ösvényeket, és a hagyományos megoldásokat sem kedvelik, de épp ebben rejlik erősségük, ettől értékesek. Épp a másképp gondolkodásuk miatt hatékonyak a problémamegoldásban. Képzelőerejük egész más dimenziókba repíti őket, ezért intuíciójuk és kreativitásuk, az átlag fölé emeli őket. Barátként jó társak, mert humorosak és figyelmesek, érzékenyek és őszinték. Ha azonban korlátozzák őket, akkor könnyen ellenállóvá, antiszociálissá válik, és teljesen elszeparálja magát a többiektől ...

Milyen jegyben születtél volna indiánként?

Milyen jegyben születtél volna indiánként?

Sok hasonlóságot mutat az indián asztrológia a hagyományos nyugati asztrológiával, ám a kettő között szembetűnő különbségek is vannak. Az egyik legfontosabb talán az, amit maguk az indiánok úgy fogalmaznak meg, hogy a 'fehérek' a fejükkel gondolkodnak, az indiánok a szívükkel. A totemek (az állatövi jegyek) meghatározását kizárólag az állatok természetes viselkedésére, nem pedig a logikára, a racionalitásra alapozzák.

Ősi indián horoszkóp

Ősi indián horoszkóp

Az indiánok megérzéseik és ösztöneik segítségével boldogulnak az életben. Horoszkópunkból megtudhatod, te milyen képességekkel rendelkezel. Sok más népcsoporthoz hasonlóan Észak-Amerika őslakosai is megalkották a maguk zodiákusát. Az indián horoszkóp - a nyugatihoz hasonlóan - 12 jegyből áll. Ismerd meg, melyik állat jegyében láttad meg a napvilágot, és milyen ösztönök, vágyak befolyásolják életedet!

Tuti menü