Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Indiai asztrológia képes leírás - Asztrológia - csillagjegyek titkai.tlap.hu
részletek »

Indiai asztrológia - Asztrológia - csillagjegyek titkai.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: asztrologia.tlap.hu » Indiai asztrológia
Keresés
Találatok száma - 3 db
Az Indiai Asztrológiáról

Az Indiai Asztrológiáról

A védikus asztrológia segíthet abban, hogy megtaláljuk a harmóniát sorsunk mintái és a személyiségünk, belső és külső énünk fejlődése között. Gyakran olyan kérdésekre is választ ad, amelyeket csak a legmélyebb lélektani technikákkal lehet megközelíteni. Sokszor pontosabban is megjelöli, mik történhetnek életünkben, mint bármilyen más ezotérikus megközelítés, ideértve a nálunk hagyományosnak tekintett tropikus asztrológiát is. Természetesen sorsunk kereteit, témáját az asztrológiai korszakok, feladatok megismerése után saját magunk valósítjuk meg, rajtunk áll, mennyire javítjuk vagy rontjuk karmánkat (sorsmintánkat). De a keleti gondolkodás szerint sokkal több mindent határoz meg legmélyebb lelkünk, mint ahogyan gondoljuk nyugati fölfogásunkban. Van, amikor csupán ki kell várni, hogy vége legyen egy-egy jelentőségteljes korszaknak, tranzitnak. Nem mindegy, hogy mikor teszünk valamit - és olyan is van, hogy vissza kell fogni magunkat, hogy elkerüljük a veszélyt.

Indiai horoszkóp II.

Indiai horoszkóp II.

Az indiai horoszkóp merőben eltér a többi asztrológiai rendszertől. Míg a nyugati asztrológia csak a pontos születési hely és idő alapján képes a karmára utaló bolygóállásokat meghatározni, addig az indiai horoszkóp jegyei magukban hordozzák a karmát, vagyis a teljesítendő életfeladatot.

Különleges indiai horoszkóp

Különleges indiai horoszkóp

Ismerd meg jellemzőidet a több ezer éves indiai horoszkóp segítségével! Nézd meg, melyik jegybe tartozol, és olvasd a leírást! A több ezer éves indiai kultúra is megalkotta a saját zodiákusát, ami 36 jegyből áll. Most megtudhatod, melyik jegybe tartozol, és ezek alapján megismerheted alapvető tulajdonságaidat!

Tuti menü