Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Asztrológiai tanfolyamok képes leírás - Asztrológia - csillagjegyek titkai.tlap.hu
részletek »

Asztrológiai tanfolyamok - Asztrológia - csillagjegyek titkai.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: asztrologia.tlap.hu » Asztrológiai tanfolyamok
Keresés
Találatok száma - 8 db
Asztrológia tanfolyam, asztrológia iskola Budapest

Asztrológia tanfolyam, asztrológia iskola Budapest

Asztrológia tanfolyam, asztrológia iskola Budapesten. Az asztrológia a legnagyobb segítséget önmagunk megismerésében adhatja. A horoszkóp nem más, mint egy tükör, amelyben megláthatjuk erényeinket, hibáinkat, gyengeségeinket. Egyéniségünk kialakításában felhasználhatjuk, alkalmazhatjuk a horoszkóp által megismert pozitív és negatív energiáinkat.

Deva Ezoterikus Académia

Deva Ezoterikus Académia

A bolygók tulajdonságai, az állatövi jegyek és uralkodó bolygói, a négy főtengely, a házak és a bolygók összefüggései egymással. Az iskola célja, hogy a képzés ideje alatt átadja mindazt a tudást, mellyel változtatni tudnak saját sorsukon, élethelyzetükön és másoknak is tanácsot tudnak adni.

Göncöl Szabad Egyetem

Göncöl Szabad Egyetem

A Hermetikus asztrológia az asztrológiának olyan irányzata, ami az önismereti elemeket helyezi előtérbe. Ezért a képzés során komoly hangsúlyt helyezünk arra, hogy a hallgatók saját születési képletük vizsgálatán keresztül szerezzenek tudást, tapasztalatot arról, hogy az asztrológia működik, működtethető - segítségével a hallgatók megismerhetik önmagukat, hajlamaikat. A megismerés - gnózis - alapot ad arra, hogy tudatosan beavatkozzanak saját tudatuk folyamataiba, szükség esetén befolyásolják, megváltoztassák azokat. Így egy tudatos ön-átalakítás, ön-jobbítás veheti kezdetét. Az első évben a hallgatók az asztrológia építőelemeivel (statikus alapismeretek) és azok alapszintű működéseivel (dinamikus alapismeretek) ismerkednek meg. A második évtől figyelemmel kísérik az épp aktuális konstellációkat is, megtanulják azokkal kapcsolatban a felkészülést, a helyes teendők megválasztását, annak érdekében, hogy egy helyzetet ne elszenvedjenek, hanem meg is tudják lovagolni a megjelenő erőket. Ez kiegészül az asztro-szomatológiával, mely az egészség-betegség kérdéskörével foglalkozik. Ennek segítségével a hallgatók feltérképezik a bennük lévő rendezetlenségeket, a betegséghajlamokat, és ...

Ezotéria magazin hírek
Az új kínai holdújévhez új szerelmi horoszkóp, mely utat mutat 2014-ben párkapcsolatodban
Az új kínai holdújévhez új szerelmi... Még pár óra és elkezdődik a Ló éve. A kínai holdújév alkalmával szerelmi horoszkópot állítottunk össze, melynek időzítése nem is lehetne aktuálisabb. Sokan ismerik és hisznek a kínai horoszkópokban, melyek még a kételkedőknek is nyújtanak sok-sok értékes, megfontolandó útmutatást párkapcsolatukhoz. Patkány: A Patkány típus ebben az évben több kalandot tudhat...
Angyal tanfolyam története 2013 március 15
Angyal tanfolyam története 2013 március 15 A leírt történettel szeretném bemutatni, hogy aminek létre kell jönnie, az milyen...
A Dalai láma Prágában: az imádság nagyon fontos dolog, de a világ számára a tettek fontosabbak
A Dalai láma Prágában: az imádság... A dalai láma szerint a 20. század a vérontás és az erőszak százada volt. Az új...
Kaló Jenő felsőfokú asztrológiai képzés

Kaló Jenő felsőfokú asztrológiai képzés

Az asztrológiai képzés 6 éves, melynek végén záróvizsgával teljesít a tanuló, és sikeres vizsga esetén oklevelet kap. A képzés 5 év alatt is elvégezhető, ebben az esetben az 5. év és a 6. év elvégzése 1 év alatt történik.

Nostra Bélus Asztrológia tanfolyam

Nostra Bélus Asztrológia tanfolyam

Legyen Ön bárhol a világban, nyaralás, síelés közben, nem marad le a tanulással, ha van Internet a közelben. Én meg olyan jó pedagógiai érzékkel megáldott, 20 éves gyakorlattal rendelkező asztrológus vagyok, aki megengedheti Önnek, hogy otthon, szabadidejében ne is tanuljon, csak keveset, azt is csak a kezdeti időben. Nálam igazi szakember lesz Önből, aki a MŰKÖDŐ asztrológiát ismeri meg.

Paramed Holisztikus Akadémia

Paramed Holisztikus Akadémia

A 2 éves tanulmányi idő egyenletesen osztódik 8 témakörre. Minden témakör egy központi gondolat köré rendezi a tananyagot, a tantárgyakban megjelenő ismeretanyag ezt hivatott a lehetséges legtöbb oldalról megvilágítani.

Regiomontanus Asztrológiai Intézet - Szeged

Regiomontanus Asztrológiai Intézet - Szeged

2004-2008 között a Baktay Ervin Asztrológia Intézet kihelyezett tagozataként folytattunk asztrológiai képzést Szegeden, majd ennek utódjaként 2008-ban létrehoztuk önálló felnőttképzési intézményünket, a Regiomontanus Asztrológiai Intézetet, melynek üzemeltetője a Sun and Moon Kft (Felnőttképzési nyilvántartási szám: 00782-2008). Iskolánk kiemelt célja az elméleti és gyakorlati képzés összehangolt megvalósítása. Célunk, hogy...  ... a nálunk vizsgázott hallgatók elméleti és gyakorlati tudása alapján képesek legyenek a születési horoszkópot önmaguk és családjuk számára elemezni és az előrejelzési módszereket a gyakorlatban alkalmazni, ezáltal is segítve személyes fejlődésüket és boldogulásukat az életben.  ... azok a hallgatók, akik elhivatottságot éreznek a szakma iránt, képesek legyenek a gyakorlatban asztrológiai praxist kialakítani, természetesen folyamatos önképzés és továbbképzés mellett (ehhez a felsőfokú asztrológiai képzés szükséges).

Stellium Asztropszichológia | Oktatás

Stellium Asztropszichológia | Oktatás

Az elmúlt évek tapasztalata alapján csoportos oktatás csak egyedi esetben indul (max. 3-4 fővel). Alapvetően egyéni (1-2 fős) oktatásról van szó. A négy témakörre felosztott tananyag a személyes asztrológia ismertetésére és gyakorlatára összpontosul. A csoportos tanítás rendszeres kezdése ősz eleje, de az egyéni forma lehetőséget biztosít a rugalmas megoldásokra tematikában és időbeosztásban egyaránt. Az I. témakör a pszichológiai és asztrológiai modell elemeinek ismertetéséről, és a születési képlet analíziséről szól. A II. és III. témakör a személyiségfejlődést leíró asztrológiai modellek (tranzit, szolár, direkciók) ismertetésének és gyakorlatának, egyben a személyes horoszkóp holisztikus értelmezésének a köre. A IV. témakör keretében az emberi kapcsolatok kerülnek előtérbe. Az oktatás az asztropszichológiai tanácsadás elveinek és gyakorlatának ismertetésével fejeződik be. Asztrológiai előképzettség esetén az elméleti rész üteme felgyorsulhat, így előtérbe lép a gyakorlat.

Tuti menü